Top 5 series voor Engineers

Voor Engineers zijn er verschillende series die niet alleen entertainen maar ook inspireren door hun wetenschappelijke en technologische thema’s. Hier zijn enkele aanbevelingen op basis van verschillende streaming platforms.  Mr. Robot Een serie over een getalenteerde hacker die verstrikt raakt in een web van cybercriminaliteit en complotten. Chernobyl Een miniserie die de technische en menselijke […]

Lees meer

Voor Engineers zijn er verschillende series die niet alleen entertainen maar ook inspireren door hun wetenschappelijke en technologische thema’s. Hier zijn enkele aanbevelingen op basis van verschillende streaming platforms. 

Mr. Robot

Een serie over een getalenteerde hacker die verstrikt raakt in een web van cybercriminaliteit en complotten.

Chernobyl

Een miniserie die de technische en menselijke factoren rondom de kernramp van Tsjernobyl in beeld brengt.

Shogun

Een Engelse zeeman komt in een web van intriges terecht tussen verschillende machtige krijgsheren, die strijden om de heerschappij van het land.

3 Body Problem

Een vrouw in de jaren ’60 in China invloed op het heden en voortbestaan van de mens. Een onorthodoxe detective en een groep wetenschappers nemen het op zich om de existentiële bedreiging tegen de planeet te confronteren.

Black Mirror

Deze anthologiereeks onderzoekt de duistere en vaak dystopische kant van technologie en samenleving. 

Deze series bieden een mix van wetenschap, technologie, ethiek en futuristische concepten die interessant kunnen zijn voor Engineers en tech-liefhebbers. 

Wil je op de hoogte blijven van trends & ontwikkelingen binnen de techniek? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search

Share