De beste Nintendo Switch game releases van 2024

2024 is een geweldig jaar voor Nintendo Switch-fans, met een aantal fantastische releases die zowel nostalgie oproepen als nieuwe avonturen brengen. Hier zijn vijf van de beste games die je dit jaar zeker nog moet spelen! 1. Luigi’s Mansion 2 HD De spookachtige avonturen van Luigi zijn terug in deze HD-remake van Luigi’s Mansion 2, oorspronkelijk […]

Lees meer
2024 is een geweldig jaar voor Nintendo Switch-fans, met een aantal fantastische releases die zowel nostalgie oproepen als nieuwe avonturen brengen. Hier zijn vijf van de beste games die je dit jaar zeker nog moet spelen!

1. Luigi’s Mansion 2 HD

De spookachtige avonturen van Luigi zijn terug in deze HD-remake van Luigi’s Mansion 2, oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo 3DS. Met verbeterde graphics en vloeiendere gameplay, biedt de Switch-versie een nog intensere ervaring. Luigi moet opnieuw verschillende verlaten landhuizen doorkruisen, vol spoken en puzzels die je uit de weg moet ruimen. De vernieuwde multiplayer-modus maakt het ook een fantastische game om samen met vrienden te spelen. Perfect voor fans van puzzels en actie, die ook genieten van de karakteristieke, ietwat angstige maar altijd charmante Luigi.


2. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Dit is misschien wel de meest verwachte game van het jaar. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom bouwt voort op het succes van Breath of the Wild en Tears of the Kingdom. In deze nieuwe titel wordt de speler meegenomen op een epische reis door Hyrule, waar oude legendes en nieuwe gevaren wachten. De open-wereld gameplay, gecombineerd met puzzels en een meeslepend verhaal, maakt deze game een must-play voor elke Zelda-fan. Wat deze titel uniek maakt, is de nadruk op “echoes”, een mysterieus element dat invloed heeft op tijd en ruimte in het spel.


3. EA Sports FC 25

Voor de sportliefhebbers is EA Sports FC 25 een game die je niet wilt missen. Nu EAFC zijn eigen weg is ingeslagen, heeft EA met deze opvolger een indrukwekkende voetbalervaring afgeleverd. De verbeterde graphics, realistische animaties en een vernieuwde Career Mode zorgen ervoor dat je het gevoel hebt echt in een voetbalstadion te staan.


4. Mario vs. Donkey Kong

Na een lange pauze zijn Mario en Donkey Kong weer terug in een ouderwetse platformstrijd. Mario vs. Donkey Kong brengt de klassieke rivaliteit tussen de twee iconische personages terug, maar met een moderne twist. De game biedt een mix van platformactie en puzzels, waarbij je strategisch moet denken om levels te voltooien. De kleurrijke graphics en uitdagende gameplay maken dit een perfecte keuze voor zowel nieuwe spelers als fans van de klassieke Mario-games.


5. Paper Mario: The Thousand-Year Door HD

Paper Mario: The Thousand-Year Door is eindelijk beschikbaar in een prachtige HD-remake voor de Nintendo Switch. Deze geliefde RPG, oorspronkelijk uitgebracht voor de GameCube, laat spelers opnieuw genieten van de charmante papieren wereld van Mario. De combinatie van humor, strategische gevechten en een boeiend verhaal maakt dit een unieke ervaring binnen het Mario-universum. De HD-graphics en enkele nieuwe toevoegingen aan de gameplay zorgen ervoor dat zowel nieuwe als oude fans volop kunnen genieten.


Waarom deze games de moeite waard zijn

Wat al deze titels gemeen hebben, is hun vermogen om de rijke geschiedenis van Nintendo te combineren met nieuwe elementen. 2024 biedt voor elke gamer wat wils. Elk van deze games laat zien waarom de Nintendo Switch nog steeds een van de beste consoles is om op te gamen, dankzij zijn veelzijdigheid en diversiteit aan games.
Zorg ervoor dat je deze games op je radar hebt, want ze beloven urenlang speelplezier te bieden. Welke titel probeer jij als eerste?

Comaen

Ben je zelf een fan van games en geïnteresseerd in een carrière binnen de technische sector? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures en ontdek hoe je je technische passie kunt omzetten in een succesvolle carrière!
Sluiten
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Job Quick Search

Share